Zwangerschap

In blijde verwachting van een kindje, uw buik is super fotogeniek. Een mooi moment en een bijzonder gebeurtenis. Een goede rede voor een fotoshoot.  In de fotostudio maken we gebruik van de juiste achtergrond en verlichting om uw zwangerschap mooi vast te leggen. Puur en met oog voor detail. Ik vind het belangrijk dat u zichzelf op uw gemak voelt, dit geld ook voor uw partner en evetuele broertjes en of zusjes. Als u het leuk vind kunt u zelf wat accesoires meenemen, bijvoorbeeld een echo, schoentjes, een knuffeltje of object wat voor u misschien een bijzondere betekenis heeft. Ik sta open voor uw eigen ideeën. Zolang de sfeer maar ontspannen is. De zwangerschaps fotoshoot duurt ongeveer een uur.  Mocht het iets langer duren om wat voor rede dan ook dan is dat geen probleem.

Alle beelden die gemaakt zijn worden door mij uitgezocht en bewerkt. U krijgt alle beelden digitaal, in hoge resolutie, zonder logo`s erdoor heen op een cd thuis gestuurd. Daarna kunt er zelf mee doen wat u zou willen. Heeft u hulp nodig met het afdrukken van foto`s of met het maken van bepaalde keuzes dan kan ik u daar altijd bij helpen. Mocht u achteraf nog beelden aangepast willen hebben kunt u altijd contact met me opnemen en pas ik het nog voor u aan.

De fotoshoot zal plaats vinden in mijn studio in Thorn. De kosten van een zwangerschaps fotoshoot bedragen €95,-

Heeft u nog vragen, zou u graag nog meer voorbeelden willen zien of wil u een afspraak maken, dan kunt u contact op nemen via info@studioiks.nl of 0655925710.

Sanne van Kuijk

  

   

 

© 2017 - 2022 Studio IKS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel