Cakesmash

Een feestje in de fotostudio. Helemaal versierd en uw kindje mag helemaal los gaan op een taartje. Vaak wordt de cakesmash fotoshoot gedaan met kindjes die 1 jaar worden. Maar uiteraard is het ook mogelijk om een cakesmash fotoshoot te doen op andere leeftijden. Denk bijvoorbeeld aan een cakesmash voor volwassenen, voor als u een originele uitnodiging wil maken voor uw 30ste verjaardag. Vraag voor de cakesmash fotoshoot voor volwassenen even naar de mogelijkheden, samen bespreken we dan uw wensen en kijken we hoe we die in vervulling kunnen laten gaan.

Als u een cakesmash fotoshoot wil organiseren voor uw zoontje en of dochterje dan zal ik u vragen zelf een taartje en de versiering mee te nemen. Op die manier kunt u de versiering kiezen in de sfeer die u graag wil. Dit geldt ook voor het taartje, ook kunt u dan rekening houden met eventuele allergie van het kind. Voordat we beginnen met de fotoshoot versieren we samen de studio, tot dat u tevreden bent. Het is een hele spontane shoot, het kindje mag namelijk doen met het taartje wat hij wil en ondertussen zal ik foto`s maken. Ook voor de ouders is het vaak leuk om te zien omdat de kinderen niet altijd doen wat de ouders verwachten. Lekker speels, gek en alles mag vies worden.

Alle beelden die gemaakt zijn worden door mij uitgezocht en bewerkt. U krijgt alle beelden digitaal, in hoge resolutie, zonder logo`s erdoor heen op een cd thuis gestuurd. Daarna kunt er zelf mee doen wat u zou willen. Heeft u hulp nodig met het afdrukken van foto`s of met het maken van bepaalde keuzes dan kan ik u daar altijd bij helpen. Mocht u achteraf nog beelden aangepast willen hebben kunt u altijd contact met me opnemen en pas ik het nog voor u aan.

De cakesmash fotoshoot zal plaats vinden in mijn studio in Thorn. De kosten voor deze fotoshoot bedragen €95,-

Als u nog vragen heeft, misschien meer voorbeelden wil zien of een afspraak wil maken dan kunt u contact opnemen via info@studioiks.nl of 0655925710.

Sanne van Kuijk

 

   

   

© 2017 - 2022 Studio IKS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel