Bruidsreportages

Op de dag dat u beloofd aan uw geliefde hem of haar heel uw leven lang trouw te blijven, wilt u natuurlijk ook dat al die bijzondere momenten voor altijd vast liggen. Ik kan daar mijn bijdrage aan geven door zo onopvallend mogelijk bij die momenten aanwezig te zijn en op een natuurlijke en pure manier alles te fotograferen. Niet te geforceerd, maar natuurlijk,  iedereen zoals hij of zij is. Maar vooral ook met oog voor detail. Op een dag als dit gebeurd er vanalles, denk aan emoties van het bruidspaar maar ook de gasten, misschien wel kinderen die spelenderwijs ook bij dragen aan een trouwdag. Dit zijn misschien details, maar al die details maken van een dag als deze een bijzondere gebeurtenis die door het bruidspaar nog de rest van hun leven in herinnering blijft. Juist ook die momenten wil ik vast leggen, want als je later dan terug kijkt naar de foto`s dan ervaar je die bijzondere dag nog een keer.

Vooraf gaande aan de trouwdag voeren we eerst een persoonlijk gesprek. Om te ervaren of er een klik is en of jullie een eventuele samenwerking met mij aan zou willen gaan. Daar worden ook belangrijke zaken besproken, wat verwachten we van elkaar en welke wensen heeft u als bruidspaar. Zo bespreken we ook bij welke momenten ik aanwezig moet zijn en ontstaat er een planning vanaf hoelaat en tot hoelaat ik verwacht wordt te fotograferen.

Alle beelden die gemaakt zijn worden door mij uitgezocht en bewerkt. U krijgt alle beelden digitaal, in hoge resolutie, zonder logo`s erdoor heen op een cd/dvd thuis gestuurd. Daarna kunt er zelf mee doen wat u zou willen. Heeft u hulp nodig met het afdrukken van foto`s of met het maken van bepaalde keuzes dan kan ik u daar altijd bij helpen. Ook is het mogelijk dat ik tegen een meerprijs voor u een fotoalbum samenstel. Bij interesse informeer dan even naar de mogelijkheden. Mocht u achteraf nog beelden aangepast willen hebben kunt u altijd contact met me opnemen en pas ik het nog voor u aan.

De kosten voor een bruidsreportage en het fotograferen op uw trouwdag gaan vanaf €500,-. Dit is afhankelijk van de tijd dat ik bij u aanwezig zal zijn.
Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u altijd contact met mij opnemen via info@studioiks.nl of 0655925710. Ook als u graag meer voorbeelden zou willen zien, dan verneem ik graag van u.


Sanne van Kuijk

    

 

    

© 2017 - 2022 Studio IKS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel