Op locatie

Een fotoshoot in de studio past niet bij iedereen zijn wensen. Een fotoshoot op locatie behoort daarom ook tot de mogelijkheden. Een mooi natuurgebied, park of misschien wel in uw tuin. Uiteraard kunt u zelf een locatie aandragen maar ik heb altijd nog wel wat ideeën voor een inspirerende en mooie locatie, mocht u er zelf geen voorkeur hebben. Voor een fotoshoot op locatie zijn we afhankelijk van het weer. Het lijkt veel te regenen in Nederland maar toch komt het niet vaak voor dat het niet mogelijk is om de fotoshoot door te laten gaan. Mocht het echt noodweer zijn op de afgesproken datum en tijd dan zoeken we samen naar een nieuwe datum. Op een speelse en spontane manier probeer ik iedereen als zich zelf op de foto te zetten. Het moet een leuke ervaring zijn voor iedereen. Een fotoshoot duurt ongeveer 1 a 2 uur, afhankelijk van het aantal personen en wensen. Maar mocht het om wat voor rede dan ook langer duren dan is dat geen probleem.

Alle beelden die gemaakt zijn worden door mij uitgezocht en bewerkt. U krijgt alle beelden digitaal, in hoge resolutie, zonder logo`s erdoor heen op een cd thuis gestuurd. Daarna kunt er zelf mee doen wat u zou willen. Heeft u hulp nodig met het afdrukken van foto`s of met het maken van bepaalde keuzes dan kan ik u daar altijd bij helpen. Mocht u achteraf nog beelden aangepast willen hebben kunt u altijd contact met me opnemen en pas ik het nog voor u aan.

De kosten van een fotoshoot op locatie zijn afhankelijk van de grootte van de groep. De prijs is vanaf €150,-. Dit is inclusief reistijd in de nabije omgeving van Eindhoven of Thorn. Wilt u aan de hand van uw wensen een prijsopgave, heeft u nog vragen, zou u meer voorbeelden zien of wilt u een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met info@studioiks.nl of 065592571.

Sanne van Kuijk

     

    

     

 

 

© 2017 - 2022 Studio IKS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel