Van peuters tot hele familie`s

Een fotoshoot van je kinderen of misschien het hele gezin of familie? In de studio kunnen we gebruik maken van verschillende achtergronden en atributen. Mijn stijl is puur, dus de aandacht zal vooral uitgaan naar de personen waar het om draait. Bij de kleine kinderen zal ik spelenderwijs fotograferen. Ik zorg er altijd eerst voor dat ze op hun gemak zijn en dat ze weer met een goed gevoel naar huis gaan. Van te voren hoor ik graag van u wat uw wensen zijn. Vooral welke foto`s voor u heel belangrijk zijn. (bijvoorbeeld dat broer en zus samen op de foto gaan). Omdat de concentratie van jonge kinderen vaak niet eindeloos duurt is het altijd fijn te beginnen met de foto`s die voor u belangrijk zijn. Meestal duurt een fotoshoot ongeveer 1 uur. Maar mocht er iets meer tijd nodig zijn dan nemen we die.

Alle beelden die gemaakt zijn worden door mij uitgezocht en bewerkt. U krijgt alle beelden digitaal, in hoge resolutie, zonder logo`s erdoor heen op een cd thuis gestuurd. Daarna kunt er zelf mee doen wat u zou willen. Heeft u hulp nodig met het afdrukken van foto`s of met het maken van bepaalde keuzes dan kan ik u daar altijd bij helpen. Mocht u achteraf nog beelden aangepast willen hebben kunt u altijd contact met me opnemen en pas ik het nog voor u aan.

De kosten voor deze fotoshoot bedragen €95,-. De fotoshoot zal dan plaats vinden in mijn fotostudio in Thorn.
Ook is het mogelijk om groepen en of families te fotograferen in de fotostudio. Omdat de studio niet oneindig groot is wil ik u vragen dan van te voren even contact met me op te nemen over het aantal personen dat u in gedachten had. Dan bekijken we samen even de mogelijkheden. Kosten van een fotoshoot in de studio met een grotere groep mensen bedraagt €150,-

Heeft u nog meer vragen, zou u graag nog meer voorbeeld foto`s willen zien of zou u een afspraak willen maken dan kunt u contact op nemen met info@studioiks.nl of 0655925710.

Sanne van Kuijk

  

 

   

 

 

© 2017 - 2022 Studio IKS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel