Newborn

Meestal binnen 2 weken na de geboorte vind de newbornshoot plaats. Puur natuur en met oog voor detial. De fotoshoot zal plaats vinden bij u thuis zodat de kleine en de ouders en of broertjes en zusjes lekker in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven. De baby staat centraal en ik neem de tijd voor u die nodig is. Als het nodig is dan is er ook tijd om de baby tussendoor even te voeden of te knuffelen. Meestal duurt een newborn shoot 1 a 2 uur. Maar mocht het nodig zijn om iets langer de tijd te nemen door welke omstandigheid dan ook dan is dat geen probleem. Ik zal wat atributen meenemen die we kunnen gebruiken maar niets moet. Ik hou er van om het zo puur mogelijk te houden, tenslotte gaat het om het kindje. Uiteraard komen ook eventuele broertjes en of zusjes aan de beurt en indien gewenst kan een familie portret natuurlijk niet ontbreken. U kunt kiezen voor een fotoshoot in de (mobiele) studio, die ik kan opbouwen in uw woonkamer of we gebruiken uw huis, denk bijvoorbeeld aan de woon of slaap kamer als decor.

Alle beelden die gemaakt zijn worden door mij uitgezocht en bewerkt. U krijgt alle beelden digitaal, in hoge resolutie, zonder logo`s erdoor heen op een cd thuis gestuurd. Daarna kunt er zelf mee doen wat u zou willen. Heeft u hulp nodig met het afdrukken van foto`s of met het maken van bepaalde keuzes dan kan ik u daar altijd bij helpen. Mocht u achteraf nog beelden aangepast willen hebben kunt u altijd contact met me opnemen en pas ik het nog voor u aan.

De kosten van een Newborn fotoshoot bedragen €175,- dit is inclusief reistijd in de omgeving van Eindhoven en Thorn. Heeft u nog meer vragen, wil u graag nog meer voorbeeld foto`s zien of zou u een afspraak willen maken dan kunt u contact op nemen met info@studioiks.nl of 0655925710.

Sanne van Kuijk

 

 

© 2017 - 2022 Studio IKS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel