Over ons

Studio IKS is opgericht door Sanne van Kuijk. En door de samenwerking met B-Unique Trading, Bjorn Claessens groeit Studio IKS elke dag. We zijn in ons privé leven een stel maar ook inspireren we elkaar op zakelijk gebied. We delen dezelfde interesses en passie om bijzondere producten te hergebruiken. Nieuwsgierig naar waar B Unique Trading zich mee bezig houdt? Kijk dan eens op www.buniquetrading.nl of volg ons op facebook.

Studio IKS maakt gebruik van gerecycelde materialen. Elk object verdient een tweede kans. Alle spullen die verkocht worden op deze website hebben dus een gebruikte staat. Maar zijn wel nog in een goede conditie en stralen de charme uit die ze jaren geleden ook al hadden. Producten met een verhaal, welk verhaal? Daar kan ieder zijn eigen fantasie op los laten. Super hip, gaaf en stoer helemaal van deze tijd. Leuke accessoires voor jezelf, voor in huis of als cadeau.

Iets anders waar Studio IKS zich mee bezig houdt is fotografie. Ik fotografeer in mijn fotostudio maar ook op locatie. Voorbeelden zijn te zien op de website maar uiteraard geef ik u graag meer informatie. Kortom een creatieve explosie, waarin ontwerp, fotografie en liefde voor gerecyclede materialen naar voren komen.

                          

Sanne van Kuijk

 

© 2017 - 2022 Studio IKS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel